Ovi- ja ikkunaremontit

Teemme ikkuna- ja oviremontit. Tuotteina käytämme laadukkaita suomalaisia Piklas -ikkunoita ja -ovia

Ikkunan valinta

Ikkunoiden tuoma valoisuus on yksi parhaita viihtyisyyden luojia! Ikkunoiden ulkoasu vaikuttaa myös kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Kotimaiset Piklas-ikkunat on suunniteltu täyttämään kaikki nykyaikaiset rakennusmääräykset, joten voit keskittyä tekemään valintoja toiveidesi ja käyttötottumusten pohjalta. Valmistamme kaikki ikkunat mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Suosituin ikkuna Suomessa on ns. puualumiini-ikkuna, jonka ulkopinnat ovat säänkestävää alumiinia. Pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa puualumiini-ikkuna sopii erinomaisesti sekä kotiin että vapaa-ajan asuntoihin. Voit valita ikkunan kiinteänä tai sisään avautuvana. Sisäpuolen puuosiin ja ulkopuolen alumiinipintaan on useita värivaihtoehtoja.

Ulko-oven valinta

Paras ulko-ovi on sellainen, joka miellyttää omaa silmääsi, sopii talon tyyliin ja pitää huolen kotisi energiatehokkuudesta. Kodin pääsisäänkäynnistä kuljetaan lukemattomia kertoja vuosien varrella, joten ryhdikäs, moitteettomasti toimiva ja Suomen sääoloja kestävä ulko-ovi on tärkeä hankinta. Kotimaisen Piklas-oven laatu on kohdallaan, joten voit keskittyä ovimallin valintaan.