Kattoremontit

Toimitamme laadukkaat JanLa -peltikatteet ja tarvikkeet

Katteiden profiilikuvat

Raaka-aineena SSAB:n teräs

SSAB teräs tehty Suomessa Suomen oloihin, 25 vuoden takuu pinnoitteella.

LUE LISÄÄ

 

Kattoturvatuotteina käytämme laadukkaita Nescon kattoturvatuotteita

Nesco Oy on maamme johtava sadevesi- ja kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys.

Tuotekuvia

 

Hyvä tietää kattoremonteista 

Niin tiili-, huopa- kuin peltikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Pääasiallinen remonttitarve koskee vanhempia kiinteistöjä, mutta uusissakin taloissa voi olla tarpeen korjata puutteita. Kattoremontin jättäminen ammattilaisille on huoleton vaihtoehto. Urakka tehdään luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Ammattilainen hoitaa homman

Kattourakka kannattaa aina antaa luotettavan ammattilaisen tehtäväksi, sillä rakennusalalla on monenlaisia yrittäjiä, joiden toimintaperiaatteet eivät läheskään aina ole hyvän tavan mukaisia. Yrityksessämme olemme perustaneet työntekomme ahkeruuteen ja luotettavuuteen. Asiakkaamme ovatkin sen kokeneet.

Toteutamme uudisrakennuksien ja saneerauskohteiden kattojen pellitykset asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme vanhempiin rakennuksiin kattojen korotukset.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Rahoituksessa tulee yhteiskunta vastaan, sillä remontissa voi hyödyntää kotitaloustyön verovähennysoikeutta. Yksityinen kuluttaja pääsee hyödyntämään kotitaloustyön verovähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2019 on 2 400 euroa vuodessa. Lisätietoja verovähennyksestä saat klikkaamalla tästä!